We ondervinden momenteel problemen met het verzenden en ontvangen van e-mails. Gelieve ons ook telefonisch te contacteren via +32 (0)3 485 79 67

Interieur architecten

Alkas is 30 jaar geleden gestart door Luc en ondertussen uitgegroeid tot een standvastig familiebedrijf. De 2 oudste kinderen van Luc werken ondertussen mee in de zaak.

Wij richten ons zowel op particuliere projecten als projecten via architecten. Elk project wordt steeds volledig afgestemd op de noden van de klant dankzij nauwkeurig overleg met allenodige partijen. Deze samenwerkingen zijn erg uiteenlopend, waardoor wij ons thuis voelen in alle verschillende stijlen en budgetten.

Wij kunnen uzelf en uw klanten, indien gewenst, ontvangen in onze toonzaal.  Aangezien de keuzemogelijkheden bij maatwerk eindeloos zijn, is het onmogelijk om alles te laten zien in een afgewerkt product. Wel hebben wij ervoor gezorgd dat er zoveel mogelijke technische elementen aanwezig zijn en besproken kunnen worden.

Ons atelier is voorzien van een modern machinepark en een eigen lakkerij. Zowel de productie als de plaatsing wordt gedaan door ons eigen team. Hierdoor kunnen we snel schakelen en bijsturen waar nodig. Onze ervaren plaatsers werken al vele jaren in onze zaak, waardoor u en uw klanten steeds dezelfde gezichten zullen zien op de werf.

Wij mochten al succesvolle samenwerkingen realiseren met o.a. Helga Interieur, Wendy Verstrepen, IOSJ en Stefan Martens, docent in de richting Interieurarchitectuur van de Universiteit Antwerpen.

U mag ons steeds contacteren voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek met de zaakvoerder.

Wij staan voor je klaar

Design

Ontwerpers die zijn opgeleid om je te begeleiden

Ervaring

Al 30 jaar actief in de sector

Team

Een team van gekwalificeerde medewerkers

Prijs/kwaliteit

Maatwerk voor ieders portemonnee